Selecteer een pagina

Het Bolle Bevertje

Neem contact op

Wandelen in de Biesbosch

Genietend van de stilte en alle flora en fauna om u heen, ga eens wandelen in de Biesbosch. Een van de grootste nationale parken die Nederland herbergt is de Biesbosch, huis van de bevers en de talloze zeldzame watervogels. U kunt natuurlijk met de boot, maar een brommende motor zorgt er misschien voor dat u net die specifieke vogel mist die u altijd al eens wilde zien. Daarom is wandelen in de Biesbosch een ware uitkomst voor de echte natuurliefhebber.

Genieten van flora en fauna; wandelen in de Biesbosch is dé uitkomst

U hoort uw zoon, collega of andere naaste in gedachte al roepen: Hé, kijk daar! Een bever! Dat zijn natuurlijk ervaringen die u nooit zal vergeten, wilde dieren in ons eigen Nederland. Wanneer u gaat wandelen in de Biesbosch zijn laarzen zeer verstandig om mee te nemen, in de zompige grond kunt u nog weleens wegzakken. Wat u ervoor terugkrijgt is in ieder geval adembenemend, een stukje natuur wat u in Nederland nog maar zelden aantreft.

Loopt u een stukje mee?

Er is genoeg te doen in de Biesbosch, maar wandelen door dit natuurgebied is zéker een aanrader. Bent u ook benieuwd naar de wandelroutes en de flora en fauna die dit gebied te herbergen heeft? U bent altijd vrij om te bellen en vragen te stellen, wij helpen u in ieder geval heel graag! U kunt ons bereiken op het nummer 0031 (0)183 – 504248.

Ook interessant

%%LinkStructuur1%%

  • Velden met een * zijn verplicht