Selecteer een pagina

Heerlijk in de Biesbosch wandelen

Neem contact op

Home » Wandelen in de Biesbosch

Kom genieten van de stilte en alle flora en fauna in de Biesbosch door te wandelen door een schitterend natuurgebied. Een van de grootste nationale parken die Nederland herbergt, is de Biesbosch, huis van de bevers en de talloze zeldzame watervogels. U kunt natuurlijk met de boot het  natuurgebied ontdekken, maar een brommende motor zorgt er misschien voor dat u net die specifieke vogel mist die u altijd al eens wilde zien. Daarom is wandelen in de Biesbosch een ware uitkomst voor de echte natuurliefhebber.

Genieten van flora en fauna; in de Biesbosch wandelen is dé uitkomst

U hoort uw zoon, collega of andere naaste in gedachte al roepen: “Hé, kijk daar! Een bever!” Dat zijn natuurlijk ervaringen die u nooit zal vergeten, wilde dieren in ons eigen Nederland. Wanneer u in de Biesbosch komt wandelen, is het verstandig om laarzen mee te nemen. In de zompige grond kunt u nog weleens wegzakken. Wat u ervoor terugkrijgt is in ieder geval adembenemend, een stukje natuur wat u in Nederland nog maar zelden aantreft. Ook wanneer u gek bent op fietstochten heeft u hier genoeg te beleven. Maak een heerlijke tocht door de mooie natuur en geniet na met een heerlijke maaltijd in ons eethuis of in het zonnetje op ons mooie terras.

Loopt u een stukje mee?

Er zijn genoeg activiteiten te beleven in de Biesbosch, maar wandelen door dit natuurgebied is zéker een aanrader. Bent u ook benieuwd naar de wandelroutes en de flora en fauna die dit gebied herbergt? U bent altijd vrij om te bellen en vragen te stellen, wij helpen u in ieder geval heel graag! U kunt ons bereiken op het nummer 0031 (0)183 – 504248.

  • Velden met een * zijn verplicht