Selecteer een pagina

Tocht door de Biesbosch

Neem contact op

Home » Tocht door de Biesbosch

Een enerverende manier om uw verjaardag, bedrijfsuitje of feestje te vieren, is een tocht door de Biesbosch. Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch ligt centraal gelegen in dit nationaal natuurpark en beschikt over verschillende arrangementen, waar u en uw vrienden en familie gebruik van kunnen maken.

Een ervaring op zich; een tocht door de Biesbosch

De Biesbosch is een van de grootste natuurparken in Nederland, genoeg te zien dus! Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch faciliteert verschillende tochten door het park. Denkt u hierbij aan een wandeltocht of een tocht op het water. Elke tocht door de Biesbosch is anders en brengt u door diverse prachtige plekken in de natuur. Welke tocht bij u en uw gezelschap past is afhankelijk van uw wensen en behoeftes. Voor ieders wil is er wel een speciaal gevormde tocht waardoor u een onvergetelijke dag beleeft.

Wat bieden wij u aan?

Een greep uit de arrangementen van tochten zijn: een parcours met Hollandse spelen, een standaard koffietafel en een rondvaart in een fluisterboot. Daarnaast kan er ook gekozen worden voor wandelingen, fietstochten, of een tocht met de kano waardoor u alle kreekjes en eilandjes gaat verkennen! Wilt u meer informatie of eventueel reserveren voor een tocht door de Biesbosch? Schroom dan niet om te bellen naar 0031 (0)183 – 504248.

  • Velden met een * zijn verplicht