Selecteer een pagina

Overnachten in de Biesbosch

Neem contact op

Home » Overnachten in de Biesbosch

Bijzonder overnachten in de Biesbosch doet u natuurlijk bij Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch. Wij beschikken over drie kamers met prachtig uitzicht. Midden in de natuur komt u tot rust en geniet u van elkaars gezelschap. Ook even helemaal tot rust komen in een groene omgeving? U boekt uw hotelkamer eenvoudig online.

Overnachten in de Biesbosch met een prachtig uitzicht

U wilt de prachtige omgeving van de Biesbosch ontdekken en overnachten in een van onze hotelkamers. Graag lichten wij onze hotelkamers voor u uit:

  • Biesbosch kamer: ruime en comfortabele kamers met uitzicht over de grienden of de jachthaven. Hier geniet u in alle stilte van de prachtige natuur
  • Griend lodge: geniet van luxe op een bijzondere locatie
  • Havenzicht kamer: een riante optrek met uitzicht over de jachthaven

Wilt u er een speciale overnachting van maken? Bekijk dan eens onze overnachtingsarrangementen. Kies uit de arrangementen: ‘Fluisterboot museum’, ‘Biesbos-kano’, ‘Nostalgisch natuur’, ‘Vrije vogel’ of ‘Beleef Logis’. Ontdek de omgeving op de fiets, te voet of tijdens een rondvaart door de Biesbosch. Een paar ontspannende dagen met het hele gezin, partner of vrienden. U beleeft het bij ons!

Boek uw overnachting online

Weet u al wanneer u wilt overnachten in de Biesbosch? Reserveer vandaag nog en u bent verzekerd van onvergetelijke dagen. Neem contact met ons op door te bellen naar 0031 183-505673 en reserveer de gewenste kamer. Heeft u vragen? Ook hiervoor belt u naar het eerdergenoemde telefoonnummer of vult u het online contactformulier in.

  • Velden met een * zijn verplicht