Selecteer een pagina

Kanovaren Biesbosch

Neem contact op

Home » Kanovaren Biesbosch

Eén met de natuur, net drijvend boven het water, dat is kanovaren in de Biesbosch. Na een korte instructie over het gebruik van de peddels en de kano gaat u het water op. Het grote voordeel van kanoën in de Biesbosch is dat u zelf uw eigen tempo bepaalt en op plekken komt in de Biesbosch waar sommige wandelaars of boten geen toegang tot hebben. Kanovaren in de Biesbosch is een unieke ervaring op zich!

Wat is nu zo leuk aan kanovaren in de Biesbosch?

Het enige wat tussen u en de natuur zit bij kanoën in de Biesbosch, is een kano. U geniet van een mooi stuk natuur wat volstrekt uniek is binnen Europa, met meer dan negenduizend hectare is er altijd genoeg te ontdekken. U komt eerder bevers, reeën en zeldzame vogels tegen in de Biesbosch tijdens het kanovaren dan gedurende een rondtocht op een boot met een ronkende motor. Daarnaast kunt u ook afkoelen in het water en heerlijk luieren op een bijbehorend stukje strand. Lekker relaxen en één worden met de natuur, dat is wat kanoën in de Biesbosch zo leuk maakt! Maak het af met een gezellig diner in ons eethuis en een overnachting midden in de natuur.

Gaat u een stukje mee peddelen?

Sprak dit verhaal u ook aan? Kom dan zeker eens een keer gezellig kanoën in de Biesbosch met uw familie of als bedrijfsuitje! U komt op plekken die te voet of op de boot niet te bereiken zijn. Ontdek wat de Biesbosch, naast kanovaren, u verder nog te bieden heeft en u zult daar zeker geen spijt van krijgen. Wilt u meer informatie over het kanoën in de Biesbosch, of wilt u reserveren? Wij staan u graag te woord op 0031 (0)183 – 504248.

  • Velden met een * zijn verplicht