Selecteer een pagina

Kanovaren Biesbosch

Neem contact op

Een met de natuur, net drijvend boven het water, dat is kanovaren in de Biesbosch. Na een korte instructie over het gebruik van de peddels en de kano kunt u het water op. Groot voordeel van kanovaren in de Biesbosch is dat u zelf uw eigen tempo kan bepalen en op plekken kan komen in de Biesbosch waar sommige wandelaars of boten geen toegang tot hebben. Een ervaring op zich dus!

Wat is nu zo leuk aan kanovaren in de Biesbosch?

Alleen een kano zit tussen u en de natuur, u geniet van een stuk natuur wat volstrekt uniek is binnen Europa, met meer dan negenduizend hectare is er ook nog genoeg te ontdekken. Bevers, reeën en zeldzame vogels komt u natuurlijk eerder tegen in de Biesbosch tijdens het kanovaren dan een rondtocht op een boot met een ronkende motor. Daarnaast kunt u ook afkoelen in het water en heerlijk luieren op een bijbehorend stukje strand. Lekker relaxen en een met de natuur, dat is wat kanovaren in de Biesbosch zo leuk maakt!

Gaat u een stukje mee peddelen?

Sprak dit verhaal u ook aan? Kom dan zeker eens een keer gezellig kanovaren in de Biesbosch! U komt op plekken die te voet of op de boot niet te bereiken zijn. Ontdek de Biesbosch nog verder en u zult daar zeker geen spijt van krijgen. Wilt u meer informatie over het kanovaren, of wilt u reserveren? Wij staan u graag te woord via het telefoonnummer: 0031 (0)183 – 504248.

 

  • Velden met een * zijn verplicht