Selecteer een pagina

Geniet tijdens het fietsen van de mooie natuur

Neem contact op

Home » Fietsen in Dordrecht

Even de beentjes lostrappen tijdens het fietsen, in de Biesbosch nabij Dordrecht kan het allemaal. Wilt u eens wat andere routes fietsen dan de standaard routes in steden en het platteland? Dan is fietsen in de Biesbosch voor u de ideale uitkomst, met talloze paden en bijzondere flora en fauna zijn deze fietsroutes een ervaring op zich. Fietsen in Dordrecht, Breda, Rotterdam of een andere stad zal nooit meer zoals voorheen voelen wanneer u in de Biesbosch heeft gefietst.

Fietsen in de natuur van de Biesbosch, nabij Dordrecht

Wilt u fietsen in een mooie natuuromgeving in de buurt van Dordrecht? Dan is de Biesbosch zeker een aanrader! Dicht in de buurt van de stad, maar toch gaat u een andere wereld in. De Biesbosch is een wonderlijk stukje natuur. Wanneer u en uw naasten fietsen in dit natuurgebied waant u zich in een andere wereld en vergeet u dat pakweg een paar kilometer verderop grote steden zijn. Ontspannend fietsen in een natuurlijke omgeving en toch dichtbij Dordrecht, de Biesbosch heeft het allemaal! Heeft u zelf geen geschikte fiets? Huur dan een fiets en maak een schitterende fietstocht in de Biesbosch. De Biesbosch is een van de weinige plekjes ongerepte natuur in Nederland en zeker de moeite waard! Huur Sparta Ion e-bikes, zodat u geen zorgen heeft over uw eigen fiets.

Gaat u een eindje mee fietsen?

Kom fietsen in de buurt van Dordrecht en ervaar wat er allemaal in en rondom de prachtige omgeving van de Biesbosch leeft. Wenst u meer informatie te ontvangen over onze activiteiten zoals het fietsen? Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden. Wij zijn bereikbaar op 0031 183-505673.

  • Velden met een * zijn verplicht