Selecteer een pagina

Fietsen in Dordrecht

Neem contact op

Even de beentjes lostrappen tijdens het fietsen, in de Biesbosch, nabij Dordrecht kan het allemaal. Wilt u eens wat andere routes fietsen dan de standaard routes in steden en het platteland? Dan is fietsen in de Biesbosch voor u een uitkomst, met talloze weggetjes en bijzondere flora en fauna zijn deze fietsroutes een ervaring op zich. Fietsen in Dordrecht, Breda en Rotterdam zal nooit meer zoals voorheen voelen, wanneer u in de Biesbosch hebt gefietst.

Fietsen in Biesbosch, nabij Dordrecht: in de natuur, dichtbij de stad

Wilt u fietsen rondom Dordrecht? Dan is de Biesbosch zeker een aanrader! Dicht in de buurt van de stad, maar toch gaat u een andere wereld in! De Biesbosch is een wonderlijk stukje natuur rondom Breda, Dordrecht en Rotterdam, wanneer u en uw naasten fietsen in dit natuurgebied waant u zich in een andere wereld en vergeet u dat pakweg een paar kilometer verderop grote steden zijn. Ontspannen in een natuurlijke omgeving en toch dichtbij de stad, de Biesbosch heeft het allemaal!

Fietsverhuur in de Biesbosch

De Biesbosch is een van de weinige plekjes ongerepte natuur in Nederland, bij Het Bolle Bevertje zijn Sparta Ion E-bikes te huur, zodat u geen zorgen hoeft te maken over uw eigen fiets. Fietsen is nog nooit zo ontspannend geweest, de Biesbosch op een E-bike ontdekken is nog nooit zó leuk geweest. Maak gebruik van de fietsverhuur van Het Bolletje Bevertje in de Biesbosch en ontdek wat er allemaal in en rondom deze prachtige omgeving leeft.

Gaat u een eindje mee fietsen?

Bent u geïnteresseerd in fietsverhuur in de Biesbosch? Dan is de fietsverhuur van Het Bolletje Bevertje zeker een schot in de roos! Wenst u meer informatie te ontvangen? wij staan u graag te woord over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken op het nummer 0031 183-505673.

  • Velden met een * zijn verplicht