Selecteer een pagina

Fietsen in de Biesbosch

Neem contact op

Home » Fietsen in de Biesbosch

Door te fietsen in de Biesbosch ervaart u adembenemende natuur in eigen land. Voor fietsverhuur in de Biesbosch schakelt u ons in! U kunt bij ons terecht voor luxe fietsen (met versnellingen) en elektrische fietsen. Tandems, mountainbikes en grote aantallen zijn leverbaar op aanvraag. Zo kunt u met de hele familie of met uw collega’s een heerlijke fietstocht maken. Als u het interessant vindt om meer over de natuur te weten te komen, kunt u er ook voor kiezen om met een natuurgids mee te fietsen in de Biesbosch.

Fietsen in de adembenemende natuur van de Biesbosch

Voor fietsverhuur in Nationaal Park De Biesbosch kunt u bij ons terecht! Ontdek Nationaal Park de Biesbosch op een originele manier met onze familiefietsen. Deze fietsen zijn per uur te huur om verschillende routes te ontdekken. Wilt u naast fietsverhuur gebruikmaken van een arrangement in de Biesbosch? Kies dan voor een van onze arrangementen voor mooie fietsroutes in de Biesbosch. Wij hebben ook verschillende andere arrangementen waarmee u uzelf vermaakt. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij regelen het.

Genieten van de unieke natuur in Nederland

Gelegen midden in de Brabantse Biesbosch, kunt u bij ons optimaal genieten van de natuur. Naast fietsverhuur, bent u van harte welkom om gebruik te maken van ons eethuis met terras, speeltuin en jachthaven in de Biesbosch. Terwijl u uitkijkt over de rivier en de aangrenzende grienden zorgen wij voor koffie met gebak, hapjes en drankjes of lunch en diner. In een ongedwongen sfeer serveren wij pannenkoeken, burgers en broodjes maar ook diverse vis-, vlees– en vegetarische gerechten. Voor de kinderen is er een speeltuin met diverse toestellen en een springkussen. Voor groepen verzorgen wij ook lunch– en dinerbuffetten, barbecues en nog veel meer lekkers. Ook hebben wij naast het fietsen meerdere groepsactiviteiten voor een leuk bedrijfsuitje in de Biesbosch.

Neem contact op voor meer informatie over fietsen in de Biesbosch

Heeft u interesse om te fietsen in de Biesbosch nabij Dordrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze fietsverhuur in de Biesbosch. U bereikt ons door te bellen naar 0031 183-505673. Heeft u vragen over het fietsen, onze arrangementen of iets anders? Neem ook dan telefonisch contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht