Selecteer een pagina

Een gezellig eethuis in de Biesbosch

Neem contact op

Home » Eethuis in de Biesbosch

Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch is een sfeervol eethuis midden in de Biesbosch. Kom tot rust na een wandeling of fietstocht en geniet van de prachtige omgeving. Kunt u geen genoeg krijgen van de natuur? Dan kunt u natuurlijk ook blijven overnachten. Laat ons uw wensen weten en geniet van een zorgeloos verblijf.

Kies uit verschillende arrangementen in ons eethuis in de Biesbosch

Van een versgebakken pannenkoek tot een rijk belegd broodje en van onze dag soep tot een lopend buffet. U vindt het allemaal op onze uitgebreide kaart. Komt u met het hele gezin of familie? De kinderen kunnen zich uitleven in de grote speeltuin terwijl u op ons terras geniet van een heerlijk kopje koffie. Bent u na een bezoek aan ons eethuis in de Biesbosch benieuwd geworden naar de omgeving? Ontdek de Biesbosch per fiets, met een mooie wandeltocht of tijdens een rondvaart. Bekijk onze arrangementen en boek het arrangement dat geheel bij uw wensen past.

Reserveer een plekje in het eethuis in de Biesbosch

In de zomer geniet u van een heerlijk verfrissend drankje op ons terras. Weet u al wanneer u langs wilt komen? Reserveer vandaag nog! Heeft u een allergie of volgt u een specifiek dieet? Laat het ons weten. Wij houden graag rekening met uw wensen. Wij zijn te bereiken via het 0031 183-505673.

  • Velden met een * zijn verplicht