Selecteer een pagina

Boottocht Biesbosch

Neem contact op

Met een boottocht in Nationaal Park de Biesbosch maakt u kennis met een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De Biesbosch is een droom voor natuurliefhebbers, wandelaars, watersporters en fietsers. Het Bolle Bevertje ligt centraal gelegen in dit natuurpark en beschikt over verschillende arrangementen, waar u en uw vrienden gebruik van kunnen maken.

Beleef tijdens een boottocht het unieke gebied van Nationaal Park de Biesbosch

Dat de Biesbosch een van de mooiste natuurgebieden van Nederland blijkt, is niet voor niks. Het park is een beschermd natuurgebied en heeft het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Door deze stroming van het water, heeft de natuur hier zich bijzonder kunnen ontwikkelen. Ga mee met een boottocht en ervaar dit unieke natuurgebied. Bent u op zoek naar een arrangement voor een boottocht in de Biesbosch? Dan bent u van harte welkom bij het Bolle Bevertje, gelegen in het midden van de Brabantse Biesbosch. U kunt bij ons ook gebruikmaken van ons restaurant en hotel.

Wanneer komt u genieten?

Tijdens een boottocht komt u even helemaal tot rust en ziet u plekken waar u anders niet zou kunnen komen. Na het varen, gaat het geniet door bij het Bolletje Bevertje. Kies uit een van de verschillende arrangementen en maak uw dagje uit compleet. Of u nu zoekt naar sportieve arrangementen, familie arrangementen of hotel arrangementen; bij het Bolle Bevertje regelen wij het voor u. Wilt u graag meer informatie of wilt u een activiteit boeken? Dan kunt u ons contactformulier invullen of u bereikt ons op: +31 183 505673. Hopelijk tot ziens!

  • Velden met een * zijn verplicht