Selecteer een pagina

Een heerlijke boottocht in een mooi natuurgebied

Neem contact op

Home » Boottocht Biesbosch

Met een boottocht in Nationaal Park De Biesbosch maakt u kennis met een van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De Biesbosch is een droom voor natuurliefhebbers, wandelaars, watersporters en fietsers. Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch is centraal gelegen in dit natuurpark en biedt verschillende arrangementen aan waar u en uw vrienden gebruik van kunnen maken.

Beleef tijdens een boottocht het unieke gebied van Nationaal Park de Biesbosch

Dat de Biesbosch een van de mooiste natuurgebieden van Nederland blijkt, is niet voor niks. Het park is een beschermd natuurgebied en heeft het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa. Door deze stroming van het water heeft de natuur hier zich bijzonder ontwikkeld. Ga mee met een boottocht en ervaar dit unieke natuurgebied. Bent u op zoek naar een arrangement voor een boottocht in de Biesbosch? Dan bent u van harte welkom in ons restaurant, gelegen in het midden van de Brabantse Biesbosch. Naast het varen en eten in de Biesbosch in ons restaurant, kunt u ook gebruikmaken van ons hotel.

Wanneer komt u genieten?

Tijdens een boottocht in Nationaal Park De Biesbosch komt u even helemaal tot rust en ziet u plekken waar u anders niet komt. Na het varen, gaat het genieten door in ons restaurant. Kies uit een van de verschillende arrangementen en maak uw dagje uit compleet. Of u nu zoekt naar sportieve, familie- of hotelarrangementen; wij regelen het voor u. Wilt u graag meer informatie of wilt u een activiteit boeken? Dan kunt u ons contactformulier invullen of u bereikt ons op 0031 183-505673. Hopelijk zien we u snel!

  • Velden met een * zijn verplicht