Selecteer een pagina

Het Bolle Bevertje

Neem contact op

Home » Biesbosch varen en eten

Geniet van een perfecte dag in de Biesbosch

In de Biesbosch kunt u gezellig varen en een heerlijk hapje eten. Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch zorgt ervoor dat u eerst ontspannend door de rustige wateren van de Biesbosch vaart om aansluitend te genieten van een heerlijk diner of barbecue. Het arrangement kan naar uw wensen aangepast worden, zo kan er voor iedereen de perfecte dag gecreëerd worden.

Eerst door de Biesbosch varen en aansluitend genieten van heerlijk eten!

Wij hebben verschillende arrangementen waardoor u geniet van de rustige wateren in de Biesbosch. De dag begint met het varen langs de verschillende bezienswaardigheden die het de Biesbosch te bieden heeft. Na het varen gaat u met uw familie, vrienden of collega’s gezellig met z’n allen heerlijk eten op een schitterende locatie in de Biesbosch. Het arrangement wordt aangepast naar uw eigen budget en wensen, de keuze is helemaal aan u. Wat dacht u van een heerlijke fietstocht in de Biesbosch? Kom na de fietstocht bij met een verfrissend drankje op ons terras of sluit de dag helemaal goed af met een heerlijk diner.

Wat wilt u eten?

Na een dag varen in de Biesbosch geniet u in de brasserie van een diner, maar wilt u wellicht iets anders eten dan op onze menukaart staat? Ook dat is bij ons mogelijk! Wij verzorgen namelijk ook heerlijke barbecues. Verder hebben peuters tot en met drie jaar gratis entree en hebben kinderen van vier tot twaalf jaar, tien euro korting. Wilt u ook eens varen en eten in de Biesbosch of wilt u graag wat meer informatie? Bel dan 0031 (0)183 – 504248, geef uw wensen door en kom varen en eten in de Biesbosch.

  • Velden met een * zijn verplicht