Selecteer een pagina

Biesbosch arrangement

Neem contact op

Wanneer u moe bent van alle activiteiten in de Biesbosch, kunt u door een arrangement op bed ploffen in uw hotelkamer. Deze arrangementen verschillen van dagprogramma’s tot hotelarrangementen, hierbij kunt u zelf invullen hoelang u blijft in de Biesbosch. Zo is er voor iedereen wel een bepaald programma of arrangement wat uw dag in de Biesbosch compleet maakt.

Maar wat houdt een Biesbosch arrangement nu precies in?

Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch heeft verschillende arrangementen, van wandelarrangementen tot arrangementen met overnachtingen. Zo kunt u met fluisterboten door de Biesbosch en in de avond genieten van een diner of barbecue, of kanovaren met overnachting. Er zijn talloze activiteiten en arrangementen binnen de Biesbosch waar u gebruik van kunt maken, u hoeft zelf niets te regelen, dat doen wij voor u! Diner, verschillende activiteiten, rondvaarten, wandelingen, kanovaren en hotelovernachtingen in de Biesbosch vallen onder verschillende arrangementen.

Gaat u ook zorgeloos op pad in de Biesbosch?

Wilt u ook zorgeloos plezier beleven aan de wonderlijke natuur van de Biesbosch en zelf niet te veel willen regelen? Dan is een arrangement in de Biesbosch een uitkomst voor u en uw familie, medewerkers, collega’s of naasten. Wij regelen in samenspraak met u, uw dag en zorgen voor een ervaring om niet te vergeten. Dus wanneer u de schoonheid van de Biesbosch wilt ontdekken, maar hier niet te veel moeite in wilt steken, kunt u altijd bellen voor meer informatie naar het nummer 0031 (0)183 – 504248.


  • Velden met een * zijn verplicht