Selecteer een pagina

Biesbosch arrangement

Neem contact op

Home » Biesbosch arrangement

Wanneer u moe bent van alle activiteiten in de Biesbosch, kunt u met een arrangement op bed ploffen in uw hotelkamer. Deze arrangementen verschillen van dagprogramma’s tot hotelarrangementen waarbij u zelf invult hoelang u bij ons verblijft. Zo is er voor iedereen wel een programma of arrangement dat uw verblijf in de Biesbosch compleet maakt.

Maar wat houdt een Biesbosch arrangement nu precies in?

Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch heeft verschillende arrangementen beschikbaar. Van wandelarrangementen tot arrangementen met overnachtingen, wij hebben het allemaal. Zo kunt u met fluisterboten door de Biesbosch varen en in de avond genieten van een diner of een gezellige barbecue, of kanovaren met overnachting. Er zijn talloze activiteiten en arrangementen waar u gebruik van kunt maken. U hoeft zelf niets te regelen, dat doen wij voor u! Diner, verschillende activiteiten, rondvaarten, wandelingen, kanovaren en overnachtingen in de Biesbosch vallen onder de mogelijkheden van de verschillende arrangementen.

Gaat u ook zorgeloos op pad in de Biesbosch ?

Wilt u ook zorgeloos plezier beleven aan de wonderlijke natuur van de Biesbosch en zelf niet te veel regelen? Dan is een arrangement in de Biesbosch een uitkomst voor u en uw familie, medewerkers, collega’s of naasten. Wij regelen uw verblijf in samenspraak met u en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Dus wanneer u de schoonheid van de Biesbosch wilt ontdekken, kunt u altijd bellen voor meer informatie naar 0031 (0)183 – 504248.

  • Velden met een * zijn verplicht