Selecteer een pagina

Biesbosch activiteiten

Neem contact op

Home » Biesbosch activiteiten

In de Biesbosch kunnen er verschillende activiteiten plaatsvinden. Activiteiten die via Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch plaats kunnen vinden, zijn onder andere diverse tochten, zowel te voet als op het water. Voor de avonturiers onder ons is er ook kanovaren of de Biesbosch Adventure, dit is een intensere manier om de schitterende natuur middels activiteiten te ontdekken. Voor personen die activiteiten willen houden in de natuur is dit zeker een optie om eens te bekijken!

Kom naar de Biesbosch voor verschillende leuke activiteiten

Of u nu kiest voor leerzame, avontuurlijke of rustige activiteiten, bij ons vindt u het allemaal! Zowel kleine als grote groepen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten waarin de Biesbosch opnieuw ontdekt en beleefd wordt. Daarnaast heeft u de keus of u een dagdeel of een hele dag wilt vullen en of u dit wilt doen met een aansluitend diner of niet. Sluit de dag gezellig en succesvol af met een heerlijke barbecue.

Is zo een activiteit wel iets voor mij?

Allereerst zijn de activiteiten in de Biesbosch voor iedereen. Door de diversiteit van de activiteiten is er voor iedereen wel een passende dagindeling. Wandel of fiets door de mooie natuur of verken de omgeving vanaf het water met een heerlijke boottocht. Daarnaast is de Biesbosch centraal gelegen rondom steden zoals Breda, Dordrecht en Rotterdam en dus ideaal om in een natuurlijke omgeving uw activiteiten te houden.

Heeft u interesse?

Wilt u ook eens een activiteit in de natuur beleven? Maak dan gebruik van een van onze arrangementen en geniet van een leuke dag! Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar 0031 (0)183 – 504248. Ook voor vragen zijn wij telefonisch bereikbaar. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

  • Velden met een * zijn verplicht