Selecteer een pagina

Biesbosch activiteiten

Neem contact op

In de Biesbosch kunnen er verschillende activiteiten worden plaatsgevonden. Activiteiten die via Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch plaats kunnen vinden, denk hierbij aan rondtochten, zowel te voet als op het water. Of voor de avonturiers onder ons, kano varen of de Biesbosch Adventure, dit is een intensere manier om de Biesbosch middels activiteiten te ontdekken. Voor personen die activiteiten willen houden rondom Breda is dit zeker optie om eens te bekijken!

Wat voor activiteiten wilt u doen in de Biesbosch?

Of u nu kiest voor een leerzame, avontuurlijke of rustige activiteiten rondom Breda, de Biesbosch heeft het allemaal! Zowel kleine en grote groepen kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten waarin de Biesbosch opnieuw ontdekt en beleefd wordt. Daarnaast is aan u de keus of u een dagdeel of een hele dag wilt vullen en of u dit wilt doen met een aansluitend diner of niet.

Is zo een activiteit wel iets voor mij?

Allereerst zijn de activiteiten in De Biesbosch voor iedereen, door de diversiteit van de activiteiten is er voor iedereen wel een passende dagindeling. Daarnaast ligt de Biesbosch centraal gelegen rondom steden zoals: Breda, Dordrecht en Rotterdam en dus ideaal om in een natuurlijke omgeving uw activiteiten te houden.

Heeft u interesse?

Wilt u ook eens een activiteit in de natuur rondom Breda, Rotterdam of Dordrecht? Voor meer informatie kunt u altijd bellen naar het nummer: 0031 (0)183 – 504248.

  • Velden met een * zijn verplicht